Adinfinitum

Profesionalna Izrada Sajtova I Seo Optimizacija Sa Garancijom

About

Mi u Adfinitumu razumemo šta je poslovno nebo i da samo najjači opstaju. Zato ćemo uraditi sve što je potrebno da uništite Vašu konkurenciju. Mi pristupamo Vašem biznisu kao da je naš, istražujemo ga i prikupljamo informacije iz svih uglova.

Nakon toga radimo na izgradnji snažne strategije koja će omogućiti da do vas dođu klijenti i kupci koji su spremni da potroše svoj novac odmah. Ali to nije sve. Mi ćemo vam obezbediti stabilan priliv poseta i prodaja svakog meseca, dok vi možete da se fokusirate isključivo na svoj posao. Drugim rečima, manje stresa, manje brige i više vremena da uživate u životu i u vremenu sa vašom porodicom

Adfinitum sam osnovao sa svojim bratom Nenadom 2018. godine, u Beogradu. Bez početnog kapitala, sa 100e u džepu u stanu od 30m2. Pozivali smo firme na sve strane i tako došli do prvih klijenata.  Vremenom smo sastavljali tim i sarađivali sa sve više i više različitih klijenata.

Ako premotamo vreme do danas, za samo dve kratke godine kroz Adfinitum su prošle stotine zadovoljnih klijenata. Sarađivali smo sa stotinama malih i srednjih preduzeća, ali i sa nekima od najvećih firmi u Srbiji.

Naš tim svakodnevno radi na desetinama različitih projekata sa samo jednim ciljem i taj cilj ispunjava svakoga dana, a to je povećanje prodaje naših klijenata.

Kada postanete naš klijent Vi dobijate lični tim najboljih marketara, SEO stručnjaka, dizajnera, stratega, developera koji će ispunjavati sve Vaše ciljeve iz dana u dan.

Ne samo da stojimo iza našeg rada već garantujemo za sve naše usluge. Ako ne ispunimo dogovorene rezultate vraćamo novac!

Ako želite posvećeni tim vrhunskih stručnjaka, koji će uraditi sve šta je potrebno da biste postigli rezultate, zakažite besplatan 30-minutni sastanak bez obaveza i uverićete se da smo to mi.

ad infinitum logo
CONTACT INFORMATION