Ad Kraft

Imamo strategiju, iskustvo i rezultate u radu sa našim klijentima.

About

Fokusirani smo na dvije stvari: rezultate i odnose s klijentima. Dio smo Vaše kompanije i kroz povjerenje i saradnju možemo sve postići!

Njegujemo odnose zasnovane na transparentnosti, upornosti, međusobnom povjerenju i poštovanju sa zaposlenima, klijentima i ostalim poslovnim partnerima.

Strast, kreativnost i želja da internet učinimo boljim mjestom su vrijednosti kojima se vraćamo iz dana u dan. Inovativnim idejama želimo napraviti razliku u digitalnom svijetu. Međusobna saradnja pojedinaca kao i timova je snaga koja stvara ideje koje nas pokreću.

Kao društveno odgovorna kompanija nastojimo podstaknuti razvoj naše društvene zajednice i pozitivno uticati na naše okruženje.

Ad Kraft je digitalna agencija sa kompletnom uslugom. Od web dizajna, preko SEO optimizacije i PPC oglašavanja, pa do vođenja društvenih mreža, naša usluga je cjelovita, a strategija sveobuhvatna.

Sa strašću za pružanjem inovativnih IT rješenja na visokom nivou, donosimo izvanredno iskustvo našim klijentima, prevazilazimo izazove i stvaramo prava poslovna rješenja i vrednosti. Efektivno. Vođen strašću. Posvećeno.

Na nas uvijek možete računati, obratite nam se s pitanjima te nas gledajte kao partnera u rastu. Jer Vaš uspjeh je i naš uspjeh.

ad kraft logo
CONTACT INFORMATION